איך בודקים טריות של פרח?
פרחים סגורים מעידים על טריות, אבל ישנה עוד דרך לדעת:
מרימים כל פרח ובודקים בתחתית של כל כל גבעול. אם הוא רטוב ומוצק, הכל בסדר. אבל אם הוא קצת רירי, רך וספוגי, המשמעות היא שהתחיל שם תהליך ריקבון ופרח לא טרי. למרות שבענף שלו לא מבחינים במאומה, הוא יהיה לכם בבית פחות זמן.
איך מקבלים גלדיולות זקופות?
קוטמים באומץ לגלדיולה- סייפן בעברית – את הפרח העליון, והסגור הזה. עמוד הפרחים יישאר זקוף ככה לכל אורך חייו, כי מתברר שכל הכובד והכיפוף, הוא מהפרח העליון.
כתיבת תגובה